2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Užtepėlė su lašiša


     Užtepėlė, kuri turi labai daug variacijų. Puikiai tinka šalto rūkymo lašiša, skumbrė, hekas, konservuotas tunas... Galima dėti labai smulkiai pjaustyto marinuoto arba rauginto agurkėlio, konservuotų žirnelių ir t.t. Šį kartą užtepėlė švelnaus skonio, su karšto rūkymo lašiša.

Reikės:
     200 g. karšto rūkymo lašišos;
     2 kiaušinių;
     2 svogūnų laiškų;
     šiek tiek krapų;
     2 v. š. majonezo.

     Į dubenėlį dedame susmulkintą lašišą, smulkiai supjaustytus kiaušinius, svogūnų laiškus ir krapus. Įdedame majonezo ir išmaišome. Paragaukite. Priklausomai nuo lašišos ir majonezo skonio, gali trūkti druskos, o gal norėsis pipiriuko.
     Tepkite ant skrebučio, juodos duonos, prancūziško ar paprasčiausio batono. Skanaukite ir vaišinkite kitus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą