2015 m. birželio 16 d., antradienis

Blyneliai su grūdėta varške

     Labai skanūs blyneliai. Valgytojai įvertino puikiai ir jau po akimirkos lėkštės buvo tuščios. Galima valgyti su klevų sirupu ir šviežiomis uogomis, uogiene. Mes turėjome šviežio medaus. Tokio kvapnaus, be galo skanus. Todėl blynelius paskaninau šlakeliu medaus ir braškėmis. Tobula...


Reikės:
     400g grūdėtos varškės;
     2 kiaušinių;
     2 šaukštų cukraus;
     100-110g miltų (apie 4 kaupini šaukštai);
     1 a.š. su nedideliu kaupeliu kepimo miltelių.

     Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame cukraus ir išmaišome. Supilame varškę ir vėl išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įsijojame į varškės masė. Užmaišome tešlą ir kepame ant nestiprios ugnies. 


     Patiekiame su mėgiama uogiene ar kitais pagardais. Skanaus ;)



Šaltinis: http://www.beatosvirtuve.lt/recipes/varskes-blynai-egzodas/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą