2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Ant žarijų kepti bananai

     Skaičiau, kad ant žarijų kepti bananai labai skaniai karamelizuojasi. Kodėl neišbandžius, juk gamtoje kartais taip norisi ir deserto. 



     Po sparnelių kepimo ir aš uždėjau vieną bananą pabandymui. Stipriai apkepiau iš visų pusių. Reikia kepti, kol apanglėja. Pastebėjimas toks, kuo šviežesnis, kietesnis bananas, tuo žievelė sunkiau apkepa. Vyrai labai skeptiškai žiūrėjo ir juokėsi iš mano kepamo banano, nesuprato, kas čia bus...



Bet bananas buvo skanus, karštas, saldus. Puikus desertas... Net vyrai kraipė galvas ir sutiko, kad tikrai skanu. Nesitikėjo. 


Kitą kartą bandysim ir pastovėjusių bananų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą