2015 m. birželio 5 d., penktadienis

Jogurto desertas su braškėmis

     Pagaliau tikra vasara. Kai taip karšta ryte norisi lengvų, gaivių pusryčių. Šaldytuve turėjau braškių ir natūralaus jogurto. Pridėjus mėgiamų dribsnių puikus, neapsunkinantis derinys pusryčiams.


2 porcijoms reikės:
     2 saujų mėgiamų dribsių (galima susmulkinti damų pirštelius ar kitus mėgiamus sausainius);
     200g natūralaus ar graikiško jogurto;
     poros saujų braškių;
     1 šaukšto cukraus.

     Pasiruošiame du indus. Labai gražiai atrodo taurėse, ledainėse ar stiklinaitėse.
     Braškės nuplauname, nuskiname kotelius ir nusausiname. Sudedame į dubenį ir sutriname. Pagal skonį pasaldiname. Jei braškės saldžios, galima cukraus visai nedėti.
     Galiausiai induose sluoksniuojame. Ant dugno beriame dribsnius, tada uždedame jogurto ir galiausiai trintas braškes.
     

     Mums su sūneliu, tai puikūs pusryčiai tokį gražų, šiltą rytą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą