Kiaulienos maltinukai
Reikės:
500 g. maltos mėsos;
1 v.š. majonezo;
1 v.š. krakmolo;
1 kiaušinis;
0,5 nedinelio svogūno;
Druskos, pipirų, žolelių mišinio.
Apvoliojimui:
Kiaušinio plakinio;
Džiuvėsėlių.
Į maltą mėsą įtarkuojame svogūną, įmušame kiaušinį, dedame majonezą, krakmolą, prieskonius ir išminkome. Formuojame maltinuką, apvpliojame kiaušinio plakinyje, tada džiuvėsėliuose. Kepame keptuvėje kol gražiai paruduos.
Druskos, pipirų, žolelių mišinio.
Apvoliojimui:
Kiaušinio plakinio;
Džiuvėsėlių.
Į maltą mėsą įtarkuojame svogūną, įmušame kiaušinį, dedame majonezą, krakmolą, prieskonius ir išminkome. Formuojame maltinuką, apvpliojame kiaušinio plakinyje, tada džiuvėsėliuose. Kepame keptuvėje kol gražiai paruduos.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą