2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Kiaulienos maltinukai


     Labai skanūs maltinukai, nes viduje sultingi, o viršus traškus. Labiausiai mėgstu vištieną, bet kai neturiu, puikiai tinka ir neriebi kiauliena. Į vidų įdėjau po gabalėlį lydyto sūrelio (nebūtina).

Reikės:
     500 g. maltos mėsos;
     1 v.š. majonezo;
     1 v.š. krakmolo;
     1 kiaušinis;
     0,5 nedinelio svogūno;
     Druskos, pipirų, žolelių mišinio.
Apvoliojimui:
     Kiaušinio plakinio;
     Džiuvėsėlių.

     Į maltą mėsą įtarkuojame svogūną, įmušame kiaušinį, dedame majonezą, krakmolą, prieskonius ir išminkome. Formuojame maltinuką, apvpliojame kiaušinio plakinyje, tada džiuvėsėliuose. Kepame keptuvėje kol gražiai paruduos.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą