2015 m. birželio 21 d., sekmadienis

Marcipaniniai sausainiai


Reikės:
     125 g. minkšto sviesto;
     100 g. marcipaninės masės;
     70 g. smulkaus cukraus arba cukraus pudros;
     150 g. kvietinių miltų;
     50 g. bulvių krakmolo;
     2 kiaušinių tryniai;
     3 lašai migdolų aliejaus.



     Dubenyje iki purumo išsukite sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius. Sukant po vieną sudėkite kiaušinių trynius. Įlašinkine midgolų aliejų. Galiausiai suberkite persijotus miltus, krakmolą ir išmaišykite. Formuokite nedidelius kamuoliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos. Šakutės pagalba paspauskite formuodami kvadratėlius. 



Dėkite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių. Iškepus atvėsinkite ant grotelių.




Minkšti, skanūs, kvapnūs sausainėliai. 



Šaltinis: http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/pyragai-pyrageliai/marcipaniniai-sausainiai.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą