2015 m. rugpjūčio 5 d., trečiadienis

Lietiniai blynai su varškės įdaru


Reikės: 
     ~10 lietinių blynų (priklauso nuo blynų dydžio);
     500g varškės (geriau naminė, sausesnė);
     1 kiaušinio;
     2 v. š. cukraus;
     aliejaus kepimui.

     Lietinių receptas štai čia http://spalvotiskoniai.blogspot.com/2015/08/lietiniai-blynai-beata-aptikau-puiku.html  .


     Į varškę įmuškite kiaušinį, berkite cukrų ir gerai išmaišykite. 
     Ant lietinio blyno kraštelio dėkite šaukštą varškės įdaro ir suvyniokite.


     Kepkite ant nedidelės ugnies, kol gražiai pagels abi pusės. 
     Blynelius dažnai patiekiu su grietinės padažu (į grietinę įdėkite šiek tiek cukraus ir gerai išmaišykite) ir šviežiomis uogomis, arba šaukšteliu uogienės.



Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą